Shopping & Fun - Austrija

Ukoliko nakon napornog i celodnevnog shoppinga u Parndorf outletima želite da se odmorite/prespavate i zabavite, predlažemo vam dve mogućnosti - Bratislavu i Beč.

Na samo 30 km od Parndorfa se nalazi glavni grad Slovačke Republike - Bratislava, gde možete u samom centru grada, u sasvim pristojnom hotelu, uz raniju rezervaciju da prenoćite za 20-25 eur po osobi. Bratislva je divan i miran grad na samoj obali Dunava prepun restorana, pivnica kao i klubova i diskoteka koje se nalaze u samom centru grada i rade do ranih jutarnjih časova. Predlažemo da obiđete gradsku tvrđavu i zanimljivi stari grad. Ako se unapred odlučite za Bratislavu, takođe vam preporučujemo da prilikom ulaska u Mađarsku kupite i vinjetu za Slovačku koja za nedelju dana vožnje iznosi 10 eur.

Shopping & fun - Austrija - Bratislava

Druga mogućnost je odlazak do Beča, koji je od Parndorfa udaljen 50 km. Beč je grad koji svakako vredi posetiti, pa se odlazak u Pandorf može organizovati i kao usputna aktivnost ako je primarni cilj vašeg putovanja odlazak u glavni grad Austrije, koji kao i Bratislava, nudi mnoštvo zabavnih i drugih zanimljivih sadržaja - restorani, kafići, muzeji, galerije, itd. U odnosu na Bratislavu, cene smeštaja su duplo više za hotele iste kategorije i iste pozicije u gradu. U samo centru grada možete pronaći i prodavnice sa brendovima kojih nema u Pandorf outletu kao što su Chanel, Louis Vuitton, H&M i drugi.

Shopping & fun - Austrija - Bec

Više o samim Parndorf outletima pogledajte na Outleti - Austrija.

Ukoliko želite da pogledate naš predlog kako da automobilom stignete do Parndorf outleta, pogledajte Kako stići - Austrija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *