Outleti - Srbija

BIG Fashion Outlet Inđija

Vojvode Putnika bb, 22320 Inđija, Srbija

Radno vreme outleta je svakog dana od 10:00 do 21:00h.

U blizini Beograda i Novog Sada, nalazi se BIG Fashion Outlet Inđija, površine 11.200 m2, koji je prvi outlet centar ovog tipa u Srbiji. Koncept outleta je sličan outletima u okruženju – pojedinačne radnje u okviru kompleksa koji podseća na pravi mali gradić, slično Parndorf outletu u Austriji.

Vlasnik outleta je BIG CEE Srbija, deo grupe BIG Shopping Centers (Izrael), koja poseduje skoro 60 tržnih centara i outleta širom sveta, od kojih čak 7 u Srbiji.

Outlet se i dalje razvija i širi, a za sada je na raspolaganju preko 70 prodavnica sa mnogim poznatim brendovima, sa sniženjima od 30% do 70% - Adidas, Nike, Converse, Reebok, Lacoste, Guess, Navigare, Pal Zileri, Replay, Timberland, Timeout, Tom Tailor, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Spisak prodavnica pogledajte na https://fashionparkoutlet.rs/prodavnice/

Dok odmarate od shoppinga, na raspolaganju su vam i raznovrsni restorani, kafići, kao i igralište za vaše najmlađe. Takođe, parking od 1.200 mesta je dovoljno veliki da zadovolji dnevne posete outletu.

Više o samom outletu i ponudi, pogledajte na https://fashionparkoutlet.rs/

Outleti - Indjija

4 мишљења на „

  1. Odlican opis outleta! Nadam se da ce uskoro biti predstavljeni i neki novi outleti ili soping centri u Srbiji, jer ih ima vec dosta 🙂 Hvala i samo tako nastavite.

    1. Poštovani, po našem saznanju ponuda ešarpi varira, ali je preporuka da proverite u sledećim radnjama u okviru outlet centra: Fashion company, XYZ i Navigare outlet. Predlažemo Vam da posetite outlet, jer nudi za svakoga po nešto. Srećan shopping!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *