Outleti - Srbija

Fashion Park Outlet Center Inđija

Vojvode Putnika bb, 22320 Inđija, Srbija

Radno vreme outleta je svakog dana od 10:00 do 21:00h.

U blizini Beograda i Novog Sada, nalazi se Fashion Park Outlet Center Inđija, koji je prvi outlet centar ovog tipa u Srbiji. Koncept outleta je sličan outletima u okruženju – pojedinačne radnje u okviru kompleksa koji podseća na pravi mali gradić, slično Parndorf outletu u Austriji.

Planirano je da se outlet i dalje razvija i širi, a za sada vam je na raspolaganju oko 65 prodavnica sa mnogim poznatim brendovima, sa sniženjima od 30% do 70% - Adidas, Nike, Converse, Reebok, Lacoste, Guess, Navigare, Pal Zileri, Replay, Timberland, Timeout, Tom Tailor, Tommy Hilfiger i mnogi drugi.

Dok odmarate od shoppinga, na raspolaganju su vam i raznovrsni restorani, kafići, kao i igralište za vaše najmlađe. Takođe, parking od 1.200 mesta je dovoljno veliki da zadovolji dnevne posete outletu.

Više o samom outletu i ponudi, pogledajte na www.fashionparkoutlet.rs

Outleti - Indjija

2 mišljenja na „

    1. Poštovani, po našem saznanju ponuda ešarpi varira, ali je preporuka da proverite u sledećim radnjama u okviru outlet centra: Fashion company, XYZ i Navigare outlet. Predlažemo Vam da posetite outlet, jer nudi za svakoga po nešto. Srećan shopping!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *