Outleti - Dubai

Dubai Mall - najbolje Dubai shopping iskustvo!

Outleti Dubai - Dubai Mall, u centru Dubai-a, će vam pružiti nezaboravni shopping doživljaj u kome ćete uživati kupujući.

Dubai Mall

Sheikh Mohammed Bin Rashed Boulevard, Downtown Dubai, 31166 - Dubai

Radno vreme: ponedeljak - nedelja od 10:00 do 01:00h

Outleti Dubai - korisne informacije

Prva stvar koja će Vam upasti u oči kada kročite u Dubai Mall je ogroman prostor koji zauzima ovaj tržni centar u odnosu na outlete/centre koje ste pre posetili. Imate utisak da se prostire u nedoogled. Koliko je veliki pokazuje podatak da imate i ture sa vodičem koji ide u elektromobilu i pokazuje Vam unutrašnjost.

Skrećemo Vam pažnju da ne koristite određene prodavnice ili kafiće kao orijentir gde se nalazite. Ima ih više u tržnom centru i možete lako da se izgubite. Nama se desilo da smo pomislili da možemo da pronađemo prodavnicu koju smo ugledali u prolazu, ali smo je locirali tek iz trećeg puta :).

Info pultovi su odlična stvar i ima ih veliki broj. Naša preporuka je da ih koristite. U svim prodavnicama je omogućeno plaćanje svim poznatijim platnim karticama i provizije su podnošljive. Provizije zavise od banke i tipa kartice. Dobro bi bilo da se informišete u svojoj banci pre nego sto krenete u Dubai. Ako ipak preferirate keš i poneli ste npr. EUR, blizu ulaza postoje menjačnice koje povoljno menjaju EUR u dirhame. Lokalna valuta dirham je fiksno vezana za američki dolar (USD), pa razmislite da li ćete možda umesto EUR poneti USD.

Outleti Dubai - Dubai Mall 1

Outleti Dubai - šta posetiti

Dubai Mall ima prodavnice srednjeg ranga tipa H&M, ali i premium - Prada, Louis Vitton itd. Za svakoga ima po nešto. Ima i brendova koje nisu prisutni u Srbiji i regionu. Ovom prilikom preporučujemo da posetite Sacoor brothers. Odličan brand koji ima mušku, žensku i dečiju odeću i obuću i sigurni smo da ćete naći nešto za sebe.

Poseban deo Dubai Mall-a predstavlja Fashion avenue sa najskupljim brendovima. Na tom mestu ćete naći sve što svet može da ponudi u premium brendovima. Čak i ako Vas ne privlači taj deo, preporuka je da ga posetite i možda popijete kafu u društvu šeika u Armani caffe-u :). Bar za  trenutak ćete moći da budete u rangu milijardera i pijete kafu koju i oni piju :). Za Fashion avenue se može reći da je tržni centar u okviru tržnog centra. Vizuelno je drugačiji i sve je napravljeno da Vam dočara luksuz.

Outleti Dubai - Dubai Mall 2

Dubai Mall je prepun kafića i restorana gde možete da odmorite od shopping-a. Na raspolaganju je široka punuda, od italijanske do tajladske kuhinje. Deo sa restoranima brze hrane je u prizemlju, levo od glavnog ulaza. Za nekih 5 EUR možete da kupite solidan obrok. Na raspolaganju su i restorani klasičnog tipa, sa predivnim pogledom na fontane i veštačko jezero napolju.

Outleti Dubai - Dubai Mall 3

Ako imate priliku, obavezno posetite Dubai Mall, sigurni smo da ćete uživati i ostati praznih novčanika :)! Ali, ne morate razmišljati o džeparenju jer toga u Emiratima nema zbog strogih zakona. U Dubai Mall-u imate deo za izgubljeno i nađeno (lost & found), na kome ćete u slučaju i gubitka, sigurno naći svoje stvari. Dubai je proglašen najbezbednijim gradom po tom pitanju.

 Za više informacija posetite https://thedubaimall.com/

Dubai outleti - uživajte u najboljem šopingu na svetu!

Ukoliko želite da saznate šta još možete da obiđete u blizini outleta, posetite Shopping & Fun - Dubai.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *