Outleti Italija - Noventa di Piave Designer Outlet, Palmanova Outlet Village i Franciacorta Outlet Village

Zbog vas obilazimo outlete u regionu. Predstavljamo vam naš izbor outleta u Italiji:

 

Franciacorta Outlet Village

Piazza Cascina Moie, 1, 25050 Rodengo-saiano BS, Italy

Outlet je otvoren svakim danom od 10:00 - 20:00 časova

Ovaj outlet se nalazi na severu Italije na samoj periferiji grada Breše odnosno na pola puta izmedju Verone i Milana. Outlet FRANCIACORTA zajedno sa još 4 outleta Valdichiana Outlet Village, Mantova Outlet Village, Palmanova Outlet Village i Puglia Outlet Village pripada takozvanoj grupaciji “Land of Fashion” što Vam može biti od koristi zbog pogodnosti koje ova grupacija pruža ali o tome će biti više reči nešto kasnije u tekstu.

Ovaj outlet ima preko 170 prodavnica gde možete pronaći razne brendove poput 7Camice, Bottega del Sarto, Cavalli Class, Doriani Cashmere, Flavio Castelani, Gutteridge, Mangano, Pal Zileri, Patrizia Pepe, Pinko, Twinset medju kojima veliki broj čine Italijanski brendovi pa je posebno interesatan ljubiteljima italijanske mode.  Ponuda outleta se ne zadržava samo na odeći već tu možete kupiti i stvari za vaš dom, kozmetiku i na kraju uživati i odmoriti u nekim od trinaest kafića i restorana.

Poseban je i po tome što na svaki način želi da se posetioci osete ugodno pa nudi i dodatne sadržaje za decu (na primer možete iznajmiti kolica za dete ili ga ostaviti na čuvanje), ljude koji se bave sportom, kućne ljubimce a poseduje i mesto za dopunu automobila koji su na električni pogon.

Kao što je prethodno pomenuto ovaj outlet zajedno sa još četiri outleta: Valdichiana Outlet Village, Mantova Outlet Village, Palmanova Outlet Village i Puglia Outlet Village pripada grupaciji “Land of Fashion”, čije lokacije možete videti na:

Tokom posete možete potpuno besplatno izvaditi Lojaliti karticu. Postoje dve vrste kartica i to godišnja Lojaliti kartica koju možete dobiti ako ste stanovnik Italije, Hrvatske ili Slovenije i jednodnevnu karticu koju možete potpuno besplatno i na lak način izvaditi na samom info pultu po dolasku u outlet. Mi vam svakako preporučujemo da navedenu karticu izvadite jel vam omogućava mnogobrojne dodatne popuste na brendove koji se nalaze u samom outletu a čiji spisak i visinu popusta po prodavnici takodje dobijate uz karticu koju ste izvadili. Detaljne informacije o samom outlet centru kao i svim pratećim sadržajima kao i lojaliti kartici možete naći na njihovo zvančnom sajtu outleta: http://www.franciacortaoutlet.it/en/home

Noventa di Piave Designer Outlet

Via Marco Polo 1, 30020 Noventa di Piave (VE), Italija

Outlet je otvoren svakim danom od 10:00 - 20:00 časova.

Ovaj outlet pripada grupi McArthurGlen outlet lancu i po svojoj lokaciji spada među najpoželjnije turističke outltete u Italiji. Ovde možete naći omiljene brendove koji su tokom cele godine između 35%-70%  na sniženju. Besplatan parking, kafići i restorani kao i igraonica za decu svakako ovaj outlet čini posebnim.

Outlet ima preko 120 butika, a od najpoznatijih se ističu  Prada, Gucci, Armani, Fendi, Jil Sander and Paul Smith pa sve do sportskih radnji poput Nike i X-Bionic. Outlet se nalazi u regiji Veneto, nedaleko je od Venecije, Verone, Treviza, Padove kao i od Lida de Jesola. Ukoliko niste samo strasni ljubitelj shoppinga nego volite i turizam ovo je pravo mesto da pored shoppinga obiđete i lepe gradove koji pripadaju takođe regiji Veneto.

Noventa outlet

 

Palmanova Outlet Village

Strada Provinciale 126, Km 1,6, 33041 Joannis, Aiello del Friuli UD, Italija

Outlet je otvoren svakim danom od 10:00 - 20:00 časova.

Palmanova Outlet Village je trgovački gradić koji se nalazi nedaleko od Trsta.

Ovde se među brojnim pešačkim zonama, restoranima, kafićima nalazi  preko 90 prodavnica gde se mogu naći neki od najpoznatijih brendova kako odeće, tako i kozmetičkih proizvoda, proizvoda za opremanje stana, igračke,opreme za školu  sa popustom od 30% do 70% i za decu i za odrasle.

Brendovi koje možete naći su Adidas, Asics, Baldinini, Benetton, Bialetti, Caleffi, Calzedonia, Calvin Klein, Calvin Klein underwear, Conte of Florence, Enrico Coveri, Fornarina, Freddy, Galliano, Gattinoni, GF Ferrè, Guess by Marciano, Guru, Iceberg Outlet, Just Cavalli, Lindt, Marina Militare, Meltin’pot, Miss Blumarine Jeans, Morellato, Nervesa, Nike, Nolita Rare, Parah, Parrot, Pollini, Phard, Pompea, Puma, Rifle, Slam, Suomi,  Valleverde...

Kao što smo rekli sam outlet sadrži i restorane, kafiće i druga mesta za druženje i razonodu. Sam centar je bogat raznim događajima i aktivnostima što ga čini dobrom destinacijom za porodični provod.

Napominjemo da  se Palmanova nalazi u regiji koja je bogata sadržajima pa se može razmisliti i o višednevnom izletu.

Ukoliko ste strani državljanin pravo na povraćaj poreza imata za kupovinu veću od 155 eur.

Više informacija o Palmanova Outlet Village, brendovima, povraćaju poreza, događajima i ostalom možete pogledati na http://www.palmanovaoutlet.it

Palmanova outlet

 

Više o gradovima koje možete obići na vašoj shopping turi do outleta, pogledajte u delu Shopping & Fun - Italija.

Ukoliko želite da pogledate naš predlog kako da automobilom stignete do Novneta di Piave i Palmanova outleta, pogledajte Kako stići - Italija.

Summary
Outleti - Italija
Article Name
Outleti - Italija
Description
Outletkupovina - Posetili smo najbolje outlete u Italiji samo zbog vas - Noventa di Piave, Plamanova i Franciacorta Outlet Village.
Author
Outletkupovina
Publisher Name
Outletkupovina
Publisher Logo

Једно мишљење на „

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.