Kako stići - Austrija

 

Designer Outlet Parndorf & Fashion Outlet Parndorf

Put Beograd – Parndorf, Austrija

Naša preporuka rute do Parndorf outleta u Austriji je sledeća: Beograd – Novi Sad – Segedin – Budimpešta – Gyor – Parndorf . Ukupna dužina puta iznosi 570 km i sve vreme se krećete auto putem.

 
Putarina od Beograda do granice sa Mađarskom iznosi 570 dinara. Nakon ulaska u Mađarsku, preko graničnog prelaza Horgoš, odmah sa desne strane se nalazi prodajno mesto gde možete da kupite vinjete za Mađarsku i Austriju, čija cena za 7 dana iznosi oko 18,50 eur (za motocikle i automobile do 3,5 t) za obe zemlje.
 
Kontrole su u Austriji i Mađarskoj prilično česte, pa čak i kada je reč o svega nekoliko stotina metara autoputa. Bez važeće vinjete, kazne mogu biti veoma visoke. Ukoliko vas kontrola uhvati bez vinjete, kazna i plaćanje na licu mesta iznosi 120 eur. To je potrebno odmah platiti, gotovinom, kreditnim ili debitnim karticama. Ukoliko vozač ne želi ili ne može odmah da plati, slučaj odlazi na sud koji onda određuje kaznu u rasponu od 300 do 3.000 eur.
 
Ako nema dužih zadržavanja na granici potrebno vam je oko 5 i po sati vožnje do vaše Parndorf shopping destinacije, uz poštovanje svih ograničenja.
 
Uživajte u shoppingu!

Kako stici - Austrija

Više informacija o samim Parndorf outletima pogledajte na Outleti - Austrija.

Ukoliko želite da saznate šta još možete da obiđete u blizini outleta, posetite Shopping & Fun - Austrija.