Outleti - Rumunija

Temišvar je odlična shopping destinacija!

Iulius Mall

Str. A. Demetriade No 1, Temišvar, Rumunija

Radno vreme shopping centra je svakog dana od 10:00 do 22:00h

Centar shoppinga u Temišvaru je Iulius Mall. Na raspolaganju su vam prodavnice poznatih brendova odeće i obuće: Adidas, Intersport, Nike, C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Mango, Massimio Dutti, NewYorker, Stefanel, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Zara i mnogi drugi. U oviru centra postoje i prodavnice nakita, tehnike, knjižare, uređaja za domaćinstvo itd.

Shopping centar raspolaže i brojnim restoranima, kafićima, a obezbeđen je i kutak za vaše najmlađe.

U okviru centra radi i hipermarket Auchan, koji prodaje robu široke potrošnje. Radno vreme hipermarketa Auchan je svakog dana od 08:00 do 22:00h.

Bitna napomena - valuta plaćana u Rumuniji je Lej i kupovina se obavlja samo u toj valuti.

Shopping centar raspolaže menjačnicama pa konverzija ne predstavlja problem, a i većina prodavnica omogućava plaćanje karticom.

Outleti - Rumunija - Iullius Mall

Više o shopping centru Iulius Mall, pogledajte na www.iuliusmall.com/timisoara

 

Bega Shopping Center

Str. Carol Telbisz, Nr. 3, Temišvar, Rumunija

Radno vreme shopping centra je radnim danima od 09:00 do 20:00h, subotom od 09:00 do 19:00h, dok je nedelja neradni dan.

 

Bega Shopping Center se nalazi u samom centru grada, nedaleko od Hotela Continental North Star. Nudi drugačiji asortiman proizvoda i manje poznate prodavnice od Iulius Mall-a, tako da ovde možete obići: DM Drogerie Markt, Steilmann, Leonardo, Bodo Sport, Egoway, Meo Shoes, Leggero, Romcom i druge.

U okviru centra se nalaze i restorani, kafići, saloni lepote, optičarske radnje, ekspoziture banaka i druge zanimljivosti.

Na raspolaganju vam je i supermarket Carrefour, koji je otvoren od ponedeljka do subote od 08:00 do 21:00h, a nedeljom od 09:00 do 17:00h.  

 

Outleti - Rumunija - Bega Shopping Center

Više o Bega Shopping Centeru, pogledajte na www.bega-shoppingcenter.ro

 

 

Za ljubitelje sporta i fitnesa, preporučujemo da obiđete centar Decathlon gde možete naći najrazličitiju sportsku opremu.

Decathlon se u Temišvaru nalazi na adresi Str. Stefan Procopiu nr.1. Radno vreme je svakog dana od 10:00 do 21:00h. Kupovinu možete ostvariti i online, na www.decathlon.ro.

 
Ukoliko želite da saznate šta još možete da obiđete u blizini outleta, posetite Shopping & Fun - Rumunija.
 
Ukoliko želite da pogledate naš predlog kako da automobilom stignete do shopping centara u Temišvaru, pogledajte Kako stići - Rumunija
Summary
Outleti Rumunija - Temisvar - Iulius Mall
Article Name
Outleti Rumunija - Temisvar - Iulius Mall
Description
Outletkupovina - Centar shoppinga u Temisvaru je Iulius Mall. Na raspolaganju su vam prodavnice poznatih brendova odece i obuce.
Author
Outletkupovina
Publisher Name
Outletkupovina
Publisher Logo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *