Outleti - Italija

Outleti Italija - Noventa di Piave Designer Outlet i Palmanova Outlet Village

Noventa di Piave Designer Outlet

Via Marco Polo 1, 30020 Noventa di Piave (VE), Italija

Outlet je otvoren svakim danom od 10:00 - 20:00 časova.

Ovaj outlet pripada grupi McArthurGlen outlet lancu i po svojoj lokaciji spada među najpoželjnije turističke outltete u Italiji. Ovde možete naći omiljene brendove koji su tokom cele godine između 35%-70%  na sniženju. Besplatan parking, kafići i restorani kao i igraonica za decu svakako ovaj outlet čini posebnim.

Outlet ima preko 120 butika, a od najpoznatijih se ističu  Prada, Gucci, Armani, Fendi, Jil Sander and Paul Smith pa sve do sportskih radnji poput Nike i X-Bionic. Outlet se nalazi u regiji Veneto, nedaleko je od Venecije, Verone, Treviza, Padove kao i od Lida de Jesola. Ukoliko niste samo strasni ljubitelj shoppinga nego volite i turizam ovo je pravo mesto da pored shoppinga obiđete i lepe gradove koji pripadaju takođe regiji Veneto.

Noventa outlet

Palmanova Outlet Village

Strada Provinciale 126, Km 1,6, 33041 Joannis, Aiello del Friuli UD, Italija

Outlet je otvoren svakim danom od 10:00 - 20:00 časova.

Palmanova Outlet Village je trgovački gradić koji se nalazi nedaleko od Trsta.

Ovde se među brojnim pešačkim zonama, restoranima, kafićima nalazi  preko 90 prodavnica gde se mogu naći neki od najpoznatijih brendova kako odeće, tako i kozmetičkih proizvoda, proizvoda za opremanje stana, igračke,opreme za školu  sa popustom od 30% do 70% i za decu i za odrasle.

Brendovi koje možete naći su Adidas, Asics, Baldinini, Benetton, Bialetti, Caleffi, Calzedonia, Calvin Klein, Calvin Klein underwear, Conte of Florence, Enrico Coveri, Fornarina, Freddy, Galliano, Gattinoni, GF Ferrè, Guess by Marciano, Guru, Iceberg Outlet, Just Cavalli, Lindt, Marina Militare, Meltin’pot, Miss Blumarine Jeans, Morellato, Nervesa, Nike, Nolita Rare, Parah, Parrot, Pollini, Phard, Pompea, Puma, Rifle, Slam, Suomi,  Valleverde...

Kao što smo rekli sam outlet sadrži i restorane, kafiće i druga mesta za druženje i razonodu. Sam centar je bogat raznim događajima i aktivnostima što ga čini dobrom destinacijom za porodični provod.

Napominjemo da  se Palmanova nalazi u regiji koja je bogata sadržajima pa se može razmisliti i o višednevnom izletu.

Ukoliko ste strani državljanin pravo na povraćaj poreza imata za kupovinu veću od 155 eur.

Više informacija o Palmanova Outlet Village, brendovima, povraćaju poreza, događajima i ostalom možete pogledati na http://www.palmanovaoutlet.it

Palmanova outlet

Više o gradovima koje možete obići na vašoj shopping turi do outleta, pogledajte u delu Shopping & Fun - Italija.

Ukoliko želite da pogledate naš predlog kako da automobilom stignete do Novneta di Piave i Palmanova outleta, pogledajte Kako stići - Italija.

Једно мишљење на „

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *