Outleti - Austrija - Parndorf

Parndorf outleti - vrhunski šoping doživljaj!

U blizini Bratislave (25 min kolima) i Beča (30 min kolima), nalaze se Parndorf outleti - Designer Outlet Parndorf i Fashion Outlet Parndorf.

 

Designer Outlet Parndorf

Straße 1, 7111 Parndorf, Austrija

Radno vreme outleta: ponedeljak - četvrtak od 09:30 do 20:00h, petak od 9:30 do 21:00h, subota 09:00 do 18:00h. 

 

Celokupan Parndorf outlet je vrlo lepo dizajniran, kao manji gradić, gde je u okviru svakog objekta po jedan brend. Drugačiji doživljaj od shopping centara na koje ste navikli, kod kojih je obično sve pod jednim krovom. Deo je međunarodne McArthurGlen Group sa outletima širom Evrope (Austrija, Nemačka, Belgija, Francuska, Grčka, Italija, Holandija i Velika Britanija) i garantuje odličan izbor brendova i shopping za svačiji džep.

Parndorf outlet je podeljen na „povoljniji“ i „ekskluzivniji“ deo. Podela nije „fizička“, već su u jednom delu outleta mahom brendovi kao što su Adidas, Nike, Reebok, Puma, Desigual, Tommy Hilfiger, Lacoste, Humanic, Mango, Ecco, Guess, Levi’s, Swatch, Tom Tailor, Timberland, itd, dok su u drugom delu Calvin Clein, Gucci, Hugo Boss, Armani, Prada, Escada, Ermenegildo Zegna, Strellson, Joop! i mnogi drugi. Izbor je veliki, tako da izdvojite dovoljno vremena za kvalitetan shopping.

Parking mesta ima dovoljno, ali se ipak preporučuje da dođete u ranijim časovima, kako biste zauzeli dobru poziciju, ukoliko dolazite kolima. 

 

 Za dodatne informacije posetite sajt Designer Outlet Parndorf, a mapu prodavnica pogledajte ovde

 

Fashion Outlet Parndorf

Gewerbestraße 4, 7111 Parndorf, Austrija

Radno vreme outleta: ponedeljak - četvrtak od 09:30 do 20:00h, petak od 9:30 do 21:00h, subota 09:00 do 18:00h. 

 

Pored Designer Outleta, nalazi se i Fashion Outlet Parndorf, deo Villaggio Investment Group. Drugačijeg izgleda od Designer Outlet-a, sličniji klasičnim shopping centrima, ali i dalje vrlo pregledan, sa dovoljnim brojem interesantnih brendova u ponudi.

Outlet-om dominira Esprit outlet, sa velikom ponudom Esprit, EDC by Esprit i Esprit kids brendova. Cene su vrlo povoljne i izbor i kvalitet je odgovarajući, tako da ćete sigurno naći nešto interesantno za svakog od Vas.

Pored Esprit-a, u ponudi su i brendovi: Asics, Basler, Brax, Jack & Jones, Quiksilver, Kappa, Clarks, Lloyd, S. Oliver, Tamaris, Timezone, Digel, Triumph, O’Neil, Otto Kern, Boxeur Des Rues, Samsung, kao i mnogi drugi.

Parking mesta, ukoliko dolazite kolima, ima takođe dovoljno, ali i ovde važi predlog da ukoliko ste u mogućnosti dođete ranije, kako bi zauzeli dobru startnu poziciju za Vaš shopping dan.

Fashion Outlet Parndorf

Za više informacija o ponudi outleta, posetite sajt Fashion Outlet Parndorf, a mapu outleta pogledajte ovde.

Outletkupovina.com i Parndorf outleti vam žele srećan shopping!

 

Ukoliko želite da pogledate naš predlog kako da automobilom stignete do Parndorf outleta, pogledajte Kako stići - Austrija.

Ukoliko želite da saznate šta još možete da obiđete u blizini outleta, posetite Shopping & Fun - Austrija.

2 komentara na “

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *